|
|
Jelení filé na červeném víně s lesními ampiony, zeleninou a jemným knedlíkem |
| Ingredience: jelení hřbet 2000 g
sůl 30 g
pepř černý 2 g
olej stolní 150 g
jalovec 2 g
olej stolní 250 g
zelenina kořenová 313 g
cibule 117 g
divoké koření 8 g
citron 333 g
mouka hladká 150 g
brusinky 100 g
rajský protlak 100 g
vestková povidla 200 g
perník 100 g
cukr krystal 50 g
víno červené 300 g
ampiony 200 g
mrkev 625 g
brokolice 250 g
rozmarýn 10 g
Popis přípravy: Jelení filé nebo části jelení kýty, dusíme v dobrém zeleninovém
základě s brusinkami, vestkovými povidly a vínem. Omáčku
připravíme obvyklým způsobem s přidáním perníku.
|
Software ZDARMA
|
Vechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
ikovný program pro Vai kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Monost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Monost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické vyuití.
Uivatelsky příjemné prostředí i pro nezkuené uivatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Monost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Monost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|