|
|
| Ingredience: Na 4 porcie potrebujeme:
500g zemiakov 200g mrkvy 150g zelenej fazužky 150g hráku 1 červenú papriku 3PL kapár 150g majonézy 3PL vínneho octu sož čierne korenie 2 vajcia natvrdo Popis přípravy: V osolenej vode fazužku prudko povaríme, po 5 minútach pridáme na kocky pokrájané zemiaky a mrkvu, po ďalích 2 minútach pokrájanú papriku a hráok. Uvarenú zeleninu precedíme, opláchneme studenou vodou, presypeme do misy a necháme vychladnú. Pridáme kapary a majonézu, ktorú sme zmieali so sožou, mletým čiernym korením, octom a 3 lyicami nálevu z kapár. Premieame, dochutíme, necháme odstá v chlade. Ozdobíme ho tvrtkami natvrdo uvarených vajec.
|
| Ingredience: ryby zelenina ocet sůl Popis přípravy: Očitěné ryby osolíme a dáme uleet do lednice na 3 4 dny. Ryby můeme opláchnout a naloíme je do nálevu a to voda (převařená) a ocet v poměru 1: 1. Opět to necháme uleet v lednici 4 5 dní. Po dvou dnech to můeme přerovnat spodní nahoru a opačně. Nyní ryby pomocí noe vykostíme,nakrájíme na kostečky a naloíme do zeleniny.
Zelenina : mrkev a petrel na kousky nakrájím a povařím v osolené vodě.Cibule na kostky (čím víc tím lip, syrovou). Ve smíchám a dám uleet do lednice na 3 dny, uleení poznám podle toho, e cibule je měkká. Před jídlem do toho zamíchám majonézu.
|
| Ingredience: Maso - králík celý 250 ml -bílý jogurt majolka cibule moravanka hořčice ocet pepř sůl cukr
Popis přípravy: Celého králíka uvaříme v osolené vodě. Potom králíka vykostíme a nakrájíme maso na kousky. Přidáme 1 bílý jogurt,jednu malou ličku majolky,Moravanku,3 mení cibule (nakrájet), hořčice,ocet,pepř,sůl,petku cukru.
Ve promíchat a nechat uleet do druhého dne.
Dobrou chu.:)
| Autor:Vratislava Rybaříková |
|
| Ingredience: Brokolice kukuřice olivy bílý jogurt Popis přípravy: Natrhame na drobno borkolici, dame na dno salatove misky, nakrajime olivy na mala kolečka a přidáme navrch brokolice, vezmeme sterilovanou kukurici a posypeme opet navrch. Cele zalijeme bilym jogurtem a salat je hotov.
|
Salát z červ.zelí a ovoce |
| Ingredience: 350 g hl.červené zelí 50 hrozinky 50 g vla.ořechy 1 jablko 1 hruka 1 pomeranč 3 l.slunečnicový olej (lisovaný za studena) 3 l.bylinkový ocet sůl pepř Pro 5 osob 201 kcal/Porce Popis přípravy: Červené zelí nakrájené na jemné nudličky promícháme s olejem a solí a necháme uleet do zkřehnutí.
Zkřehlé zelí promícháme se spařenými rozinkami a noem hrubi nakrájenými vl.ořechy,
Dále si připravíme ovoce: Jablka zbavíme jadřincu, a neoloupané jablko nakrájíme na kostičky stejně tak připravíme i hruku. Oloupeme pomeranč,rozdělíme na díly - nakrájíme opatrně na kostky (oloupané)aut.
promícháme s připaveným zelí a dochutíme solí pepřem a vinným octem.
|
Dalí nalezené recepty:
Software ZDARMA
|
Vechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
ikovný program pro Vai kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Monost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Monost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické vyuití.
Uivatelsky příjemné prostředí i pro nezkuené uivatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Monost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Monost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|