|
|
Výpis kategorie: Maso vepřové |
| Ingredience: 1kg krkovičky 1kg brambor 300g petržele 5 ks hrušek citronová šťáva sůl tymián petržel. nať hruškový kompot nebo šlehačka Popis přípravy: Maso nařízneme a potřeme na pár hodin marinádou. Brambory nakrájíme na plátky. Do vymazaného pekáče klademe brambory společně s petrželí a nakrájenými hruškami. Nahoru položíme nakrájené maso a zalijeme zbytkem marinády. Pro zjemňění můžeme přelít vše smetanou nebo uděláme zvlášť šťávu z kompotované vody koření a zásmažky. Pečeme asi 1 a půl hodiny.
|
| Ingredience: 4 plátky libového bůčku - asi po 200g sůl čerstvě mletý černý pepř 1 lžíce tuku na smažení 4 nakyslá jablka 4 středně velké cibule Popis přípravy: 1. Omyté a osušené maso osolíme a opepříme. Jablka oloupeme a vykrojíme jadřince, pak nakrájíme na kolečka. 2. Tuk rospustíme v pánvi a z každé strany 3-4 min. opékáme plátky masa. Pak je vyndáme a dáme na teplé místo. 3. Plátky jablek podusíme ve vypečené šťávě. Přidáme cibuli a osmahneme dozlatova. 4. Maso podáváme obložené jablky a cibulí. Příloha : bramborová kaše
|
| Ingredience: 400 g bravčového stehna, alebo karé 3 žĺtky 2 lyžice Maggi 3 chilli papriky 1 lyžička múčkového cukru 1 lyžica worchesterovej omáčky 1 lyžica škrobovej múčky 1 lyžice karí korenia 4 lyžice oleja
Popis přípravy: Mäso pokrájame na hranolčeky. Maggi, žĺtky, cukor, worchester škrobovú múčku a karí korenie spolu dobre vymiešame.
Podľa chuti pridáme chilli papričky hmotu nalejeme na pokrájané mäso, zamiešame a necháme odležať v chladničke najmenej
2 hodiny. Mäso vypražíme na oleji do zlatova.
Podávame s hranolkami.
|
| Ingredience: 600g vepřové kýty 200g žervé (nebo podobný sýr) 50g křeníku 2 vejce 100g sýr eidam sůl pepř olej Popis přípravy: Plátky vepřové kýty naklepeme, osolíme a opepříme, opečeme na oleji a naskládáme na plech.
Mezitím si z žervé, křeníku, vajec a eidamu připravíme míchanici (vše smícháme dohromady) a z ní uděláme placičky, které klademe na jednotlivé kousky masa.
Potom vše zapečeme v rozehřáté troubě nebo v grilu.
Podáváme s bramborem nebo hranolky.
|
| Ingredience: 75g vepřového masa 75g kuřecího masa vejce solamyl olej kapie cibule sójová omáčka pórek dezertní víno glutasol pepř Popis přípravy: Oboje maso nakrájíme na mudle, okořeníme pepřem a glutasolem přidáme vejce promícháme se solamylem. Kapii, porek a cibuli nakrájíme na nudličky. Maso vložíme do rozpáleného oleje a opečeme, olej slijeme a vložíme zeleninu krátce orestujem a zastříknem sojovkou a dezetním vínem. Nezahušťujeme jelikož škrob na opečeném mase povolí a zahustí, podáváme s rýží na jakýkoliv způsob.
|
Další nalezené recepty:
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|