|
|
Výpis kategorie: Ryby sladkovodní |
Filátka ze pstruha s omáčkou z divokého citrónu a s mandlemi |
| Ingredience: pstruh 5000 g
sůl 30 g
olej stolní 200 g
citron divoký 222 g
beschamel 500 g
smetana 200 g
mandle 111 g
víno bílé 100 g
listové těsto 500 g
citron 555 g
kopr 40 g
brambory 2400 g
mrkev 625 g
máslo 100 g
petrelka - na 50 g
Popis přípravy: Filátka ze pstruha osolíme a opečeme. Do rybího beamelu přidáme
Limetu, zjemníme lehačkou a dochutíme. Jako přílohu podáváme
bramborové soudky s petrelkou, soudky z karotky a na filátko
poloíme mandli.
|
| Ingredience: 2 kg porcovaného kapra
1 kg ampiónů nebo jiných hub (nejchutnějí houbová směs)
1,5 dcl oleje
sůl
25 dkg polohrubé mouky
5 dkg papriky
pepř. Popis přípravy: Houby nakrájíme na větí kousky, podusíme na 1,5 dcl oleje, přidáme podle chuti pepř a vydusíme pod pokličkou zhruba 1/2 hodiny. Osuené porce kapra osolíme a obalíme ve směsi mouky a papriky. Na pekáč rozloíme poduené houby a na ně poloíme obalené porce ryby kůí navrch. Velikost pekáče volte takovou, aby byl rybou úplně naplněný. Pečeme asi půl hodiny, aby se na povrchu ryby udělala kůrka. Nakonec ávou pokapeme porce ryb.
|
| Ingredience: 4porce kapra
sůl
50g perníku na strouhání
40g slaniny
1 cibule
bobkový list
několik celých pepřů
4 hřebíčky
2dcl světlého piva
40g másla
Popis přípravy: Kapra naporcujeme a do noem udělaných podélných zářezů zasuneme slaninu. Osolíme,obalíme v nastrouhaném perníku. Pak na másle osmahneme cibulku do skelna. Poté obalené kousky kapra vkládáme spolu s cibulkou a kořením do alobalu...nakonec podlijeme pivem a v pečeme v troubě.
|
Mini sendvič s uzeným pstruhem |
| Ingredience: pečivo 10 ks
hlávkový salát 1 ks
máslo 100 g
rajče 200 g
pstruh 1000 g
petrelka - na 20 g
citron 50 g
Popis přípravy: Rozkrojené sendviče potřeme máslem, dáme list hl.salátu, na
který naskládáme uzeného pstruha, plátek rajčete, ozdobíme
snítkou petrelky a plátkem citronu. Přikryjeme druhým kouskem
sendviče a podáváme.
|
Pečený kapr na plátu s křenovou pěnou, letěná karotka, petrelové brambory |
| Ingredience: kapr 3000 g
olej stolní 100 g
jalovec 10 g
máslo 100 g
smetana 200 g
křen 200 g
citronová áva 30 g
vývar rybí 400 g
mouka hladká 150 g
mrkev 825 g
máslo 100 g
kopr 13 g
fleuronka 10 ks
brambory 2400 g
Popis přípravy: Porce kapra osolíme a opečeme na oleji. Do základní rybí
omáčky přidáme nastrouhaný křen a citron. Omáčku zjemníme
smetanou. Vařenou mrkev a brambory ohřejeme na másle. Brambory
obalíme v petrelce.
|
Dalí nalezené recepty:
Software ZDARMA
|
Vechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
ikovný program pro Vai kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Monost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Monost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické vyuití.
Uivatelsky příjemné prostředí i pro nezkuené uivatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Monost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Monost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|