|
|
| Ingredience: 4 ks plátky vepřových nebo telecích jater 1 vejce,4 lžíce mouky strouhanka -na obalení 1 velká cibule,1 lžíčka drobně pokrájené šalvěje 1 lřička tymiánu a 1 pomeranč 1 dl vývaru z kostky(bujon),olej na smažení,sůl a pepř Popis přípravy: Játra poprášíme moukou,obalíme ve vejci rozšlehaném se šalvějí a tymiánem ave strouhance.Na pánvy rozehřejeme olej a na něm po obou stranách játra osmahneme z obou stran.Potom osolíme a opepříme.
V pánvy potom necháme asi 2 lžice oleje a osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli,až zesklovatí.
Dále přilejeme pomerančovou šťávu,uvedeme vývar do varu a zalijeme játra touto omáčkou.
Přílohou jsou brsmbory a nebo rýže.
Recept je převzatý-leč vyzkoušený-přeji dobrou chuť
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|