|
|
| Ingredience: 200 g červených fazolí černé houby (nebo sušené houby) 3 brambory 1 cibule 1 l vývaru s masové kostky kmín chilli koření 2 stroužky česneku škrob zelená petrželka olej nebo trochu sádla
Popis přípravy: Nejdříve si uvaříme zvlášť fazole (nemusíme, pokud použijeme fazole sterilované). Brambory očistíme a nakrájíme na kousky. Použijeme-li sušené houby, povaříme je chvíli ve vodě a zcedíme. Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme na plátky a osmahneme dozlatova na trošce oleje (sádla). Přidáme nakrájené brambory, houby, zalijeme vývarem, přidáme chilli koření, kmín a vaříme tak dlouho, až se brambory téměř rozvaří. Potom přidáme fazole a společně ještě chvíli povaříme. Polévka by měla být dost hustá - pokud není, tak přidáme trochu škrobu rozmíchaného ve lžíci studené vody (a příště můžeme dát více brambor). Podáváme s chlebem.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|