|
|
Vepřové řezy se žampiony v portském víně |
| Ingredience: vepřová kýta 2500 g
sůl 50 g
pepř černý 2 g
olej stolní 200 g
žampiony 500 g
máslo 100 g
víno portské 100 g
smetana 200 g
petrželka - nať 100 g
Popis přípravy: Plátky masa naklepeme,ochutíme,opečeme a servírujeme se
žampiony podušenými v portském a zjemněné šlehačkou.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|