|
|
| Ingredience: kuře kuřecí játra sůl pepř paprika kari česnek 4 cibule 1/8 másla /houby zeleninová paprika/ Popis přípravy: V nádobě se silným dnem opečeme nakrájenou cibuli nasucho do růžova. Přidáme máslo a nakrájené kuře. Po opečení kuřete přidáme koření, lehce podlijeme a dusíme. Ke konci dušení přidáme játra, popř. houby a zeleninovou papriku. Lze použít i jinou kombinaci koření. Podáváme s rýží.
Upozornění: pokud neopečeme cibuli nasucho, nebude mít pokrm správnou chuť.
Kategorie:Kuře | Autor:eva rabasova |
|
| Ingredience: 1 balíček barevných těstovin balíček krabích tyčinek 2 cibule 1 sal.okurka 4rajčata sůl pepř bílý jogurt Popis přípravy: Barevné těstoviny uvaříme v osolené vodě,do misky rozmačkáme krabí tyčinky s pepřem,na jemno pokrájenou cibulí ,okurkou na proužky a rajčaty na kostičky.Uvařené těstoviny necháme schladnout a potom je přimícháme s jogurtem do misky.Vše dbře promícháme a dáme do lednice ochladit.Podáváme s chlebem.Dobrou chuť.
|
| Ingredience: 6 vajec 2 lžíce bílého vína sůl pepř 40 g másla nebo margarinu na pečení 1 malá konzerva tuňáka v oleji 1 sardel 1 lžíce másla citrón Popis přípravy: Vejce dobře rozšleháme s vínem, solí a pepřem a upečeme 4 omelety. Maso tuňáka jemně nakrájíme, zakapeme citrónem, popřípadě přidáme trochu strouhanky. Touto směsí omelety plníme, přehneme a povrch ozdobíme sardelovým máslem.
Kategorie:Omelety | Autor:Pavel Řezníček |
|
Kureci prsa gratinovana parmazanem s cerstvym spen |
| Ingredience: parmezan15g 150g kureci prsa olej smetana cerstvy spenat veka na tosty olivovy olej provensalske koreni sul pepr cesnek Popis přípravy: Kureci prsa lehce naklepeme a potreme rozetrenym permezanem se smetanou a dame gratinovat s parmezanem.cerstvy spenat orestujeme s cesnekem na oleji. korenim rajce a tousty potreme provensalskym korenim rozmichanym v olivovem koreni a dame gratinovat
Kategorie:Kuře | Autor:glesa |
|
| Ingredience: 70 dkg - bravčová krkovička bez kosti 20 dkg - tvrdý syr 1 kyslá smotana olej soľ korenie majoránka mletá paprika horčica vajce
príloha 1 kg zemiakov olej cibuľa soľ korenie Popis přípravy: Krkovičku nakrájame na plátky, naklepeme posolíme, pokoreníme a potrieme horčicou, potom pomelieme mäsové odrezky a pridáme soľ, korenie, mletú papriku, vajce, majoránku a cesnak, touto hmotou potrieme rezne a dáme zapiecť do rúry. 10 minút pred dopečením – potrieme rezne vymiešanou smotanou s nastrúhaným syrom a dochutenou rascou. Uvarené zemiaky nakrájame na kolieska a orestujeme s cibuľkou na oleji.
|
Další nalezené recepty:
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|