|
|
| Ingredience: 50 dkg tvarohu, 2 balíčky tvarůžků, 10 dkg másla,1 lžička jedlé sody, sůl, kmín Popis přípravy: Postup: Rozehřejeme máslo, přidáme tvaroh, postrouhané tvarůžky, jedlou sodu, trošku soli a hodně kmínu. Pomalu zahříváme do varu. Chvíli povaříme. Formu na srnčí hřbet vyložíme dvojitým mikrotenem. Směs nalijeme do formy a necháme v chladu ztuhnout
|
| Ingredience: 1 celé kuře, stroužek česneku, 2-3 žampiony, 1 klobása, plátek anglické slaniny, kmín celý, grilovací koření, sůl
Popis přípravy: Celé kuře osolíte a okmínujete pouze zevnitř, vložíte stroužek česneku, 2-3 pokrájené žampiony, pokrájenou klobásu a plátek anglické slaniny obalený v grilovacím koření. Můžete spíchnout jehlou.
Položíte hřbetem nahoru na silnější hluboký talíř - BEZ JAKÉHOKOLIV TUKU! Celý fór je v tom, že STUDENÉ kuře na STUDENÉM talíři dáte do STUDENÉ trouby.
Pak ji pustíte naplno (plynovou na 10, elektrickou na 15 minut), po této době ztlumíte na 1/3 výkonu (takových 150 stupňů ) a pečete asi hodinku.
BEZ OTVÍRÁNÍ TROUBY! (Mučivou vůni linoucí se zevnitř musíte prostě ignorovat, právě tak jako krotit zvědavost, cože se to tam vlastně děje).
Po této době opět zesílíte na maximum (cca 10 minut), vypnete a necháte ještě čtvrthodinku dojít. Pak vyndáte - pozor, talíř ukrutně pálí!! - a zlehka osolíte na povrchu. Výsledek stojí za to - všechna šťáva zůstane uvnitř a pták je prostě bezkonkurenční.
Výhodou je hlavně to, že to nedá žádnou práci a mezitím stihnete spoustu věcí.
|
Steak z vepřové panenky s kapari omáčkou |
| Ingredience: 300gr vepřové panenky, 1 cibule, olej, jedna sklenička kapari ve sladkokyselém nálevu, 1 šlehačka, sůl, pepř Popis přípravy: Vepřovou panenku lehce naklepeme, posolíme a posypeme čerstvě mletým pepřem.Opečeme na oleji na pánvičce nebo použijeme grilovací pánev.
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme kapari, sůl, pepř a lehce podusíme.Zalijeme šlehačkou a povaříme, dokud omáčka nezhoustne.Maso na talíři zalejeme omáčkou a podáváme s čerstvým pečivem.
|
| Ingredience: 1 bal cestovín (kolienka, špagety) cesnak cibuľa olej 1/2 kg mletého br. mäsa mletá paprika oregáno kečup 2 kelímky kyslej smotany 10 dg syru (eidam...)
Popis přípravy: Dáme opiecť cibuľku. Pridáme mleté mäso. Osolíme a orestujeme.
Pred koncom pridáme ml.papriku, roztlačený cesnak, oregáno.
Medzitým si uvaríme cestoviny. A v myske zmiešame smotanu s kečupom.
Mäso, cestoviny a smotanu s kečupom zmiešame a dáme do zapekacej mysky. Posipeme strúhaným syrom a dáme zapiecť.
Je to super.
|
| Ingredience: 1 kg brav.masa/kare,stehno/ Marinada:5 vajec,1 kav.lyz.soli,1 kav.lyz.mleteho cierneho korenia,1 kav.lyz.vegety,3 lyz.maizeny,1 lyz.horcice,3-4struciky cesnaku Popis přípravy: Maso naklepat,nechat odlezat v marinade 3-4 dni.
Nakoniec oprazit na horucom oleji.
|
Další nalezené recepty:
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|