|
|
Vaječná omeleta a la Andy |
| Ingredience: 80 g ryže 100g syra cottage 10 vaječných bielkov. Popis přípravy: Uvarenú ryžu zmiešajte so syrom, pridajte vaječné bielky a vymixujte. Zmes nechajte chvíľu postáť, dobre ju premiešajte a upečte na teflónovej panvici omeletu (prípadne malé lievance). Pred podávaním môžete ochutiť kečupom.
Kategorie:Rýže | Autor:Sandu |
|
| Ingredience: krajíčky chleba vajíčko tvrdý sýr kolečko salámu olej Popis přípravy: Nožem vykrojíte střed krajíce chleba odložíte bokem, kůrku položíte na pánev na rozpálený olej do středu kůrky nalít rozšlehané vajíčko ,na vajíčko položíte salám ,plátek sýra,a zakryjete odloženou střídkou, potom otočit a dopéct druhou stranu .
Kategorie:Večeře | Autor:Josef Adamec |
|
| Ingredience: 3-4 mrkve 2 kořeny petržele 1 celer 4-5 stroužků česneku 4 trojúhelníky měkkého sýra 200 g majolky sůl Popis přípravy: Zeleninu očistěte a najemno nakrájejte.Sýr utřete s prolisovaným česnekem a majolkou a smíchejte s připravenou zeleninou.Dochuťte solí.Podávejte s pečivem nebo na topinkách.
|
| Ingredience: 1 hera 4 žloutky (z bílků sníh) 12 dkg moučkového cukru (16 dkg do sněhu) 1/2 prášku do pečiva 45 dkg hladké mouky Popis přípravy: Vypracujeme na vále těsto, 1/3 odkrojíme, dáme ztuhnout do mrazáku. Zbylé těsto vyválíme a dáme na vymazaný, moukou, nebo strouhankou vysypaný plech. Vrstvu těsta poklademe nastrouhanými jablky, ořechy, hrozinkami. Ušleháme z bílků sníh + 16 dkg cukru, rozetřeme na jablka. Povrch po celé ploše postrouháme ztuhlým těstem z lednice. Pečeme v předehřáté střední troubě.
|
| Ingredience: 250g ztuženého tuku 50g moučkového cukru 60g [4 lžíce] sušeného mléka 70g kakaového prášku 50g [3-4 lžíce] škrobu (vanilkový puding) 20g [1 sáček] vanilinového cukru nebo 1/2 vanilkového lusku Popis přípravy: Tuk rozpustíme ve vodní lázni a do vroucího postupně vmícháváme směs ostatních surovin. Po dokonalém rozpuštění dosladíme dle chuti a necháme vše za stálého míchání "povařit" cca 5 minut. Připravenou čokoládou plníme formičky na vánoční cukroví nebo silná plata z ozdobných bonboniér (tenká se teplem deformují). Před plněním je vhodné formičky vypláchnout studenou vodou, aby se čokoláda nepřilepila. Ztuhnout necháme v lednici alespoň 2 hodiny, nejlépe přes noc. Opatrně vyklepneme a konzumujeme mírně chlazené.
Kategorie:Cukroví | Autor:Jiří Rejmont |
|
Další nalezené recepty:
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|