|
|
Haše z kořínků neb plíčků. |
| Ingredience: Plíčky
srdce
cibule
celer
žemle
máslo Popis přípravy: Pličky a srdce se ve studené vodě očistí a dají do
velkého hrnce vařit (aby neutekly), přidá se sůl, 1
velká cibule rozkrájená a celer. Když jsou na polo
vařeny, vyndají se k vychlazení a drobně rozsekají;
na rendlíku se usmaží drobounce krájená cibulka do
žlutá, přidá se trochu citronové kůry, paprika a seka-
nina, podlije se odvarem a nechá do měkká dusit, až
jsou zcela měkká. Žemle strouhaná se na kousku má-
sla do žluta usmaží, s odvarem trochu povaří do husta
a přidá se k sekanině. Vše ještě chvíli se musí pova-
řiti na mírném ohni. Ku skopovému kořínku jest při-
dati 1/4 kg. tučného vepřového masa (lalok), k telecí-
rau toho není potřeba. Dva skopové kořínky se rovnají
1 telecímu co do množství i ceny. Brambory neb pla-
cky se k haše hodí.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|