|
|
| Ingredience: 500g předního hovězího masa máslo (olej) cibule polohrubá mouka sůl jablko bobkový list sušená bazalka nové koření pepř celá skořice rajčatový protlak citronová šťáva cukr. Popis přípravy: Hovězí maso uvaříme, odebereme asi 2 dl vývaru a zbytek dokončíme jako nudlovou polévku. Na kastrolku zpěníme 2 lžíce másla (oleje) drobně nakrájenou cibulku, přidáme 2 lžíce polohrubé mouky a připravíme světlou jíšku. Rozředíme vývarem, provaříme přidáme špetku soli a 1 na oloupané a na kostičky nakrájené jablko. Okořeníme 2 bobkovými listy, 1/2 lžičkou sušené bazalky, 4 bobulkami nového koření a pepře a asi 2 cm celé skořice. Přidáme menší rajčatový protlak, zředíme vodou a osolíme, příp. přidáme trochu citronové šťávy nebo špetku cukru. Jedno až dvě rajčata drobně nakrájíme a přidáme do omáčky. Povaříme a podáváme s plátkem masa a kynutými houskovými knedlíky, posypeme nakrájenými mandlemi.
Kategorie:Oběd | Autor:Pečinková Jana |
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|