|
|
| Ingredience: zelne listy lilek rajsky protlak bily jogurt cesnek sul Popis přípravy: Povarime zelne listy v mirne osolene vode. Vetsi lilek nakrajime podelne na tenke platky. Na plech polozime povarene zelne listy, na ne naskladame platky lilku a bohate posypeme posekanym cesnekem. Zalijeme rajskym protlakem, zredenym vodou, v niz se varily zelne listy. Pul hodiny dusime v troube (prikryte). Na taliri se potom kazda porce poleva hodne osolenym bilym jogurtem.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|