|
|
| Ingredience: 4 pstruhy soľ 20 g hladkej múky 1 citrón zelená petržlenová vňať 120 g masla. Popis přípravy: Očistené, vypitvané a umyté pstruhy,potrieme cesnakom z vnútornej stany, obalíme múkou a pomaly opekáme na masle z oboch strán do zlata. Opečené polejeme maslom z opekania, pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme posekanou petržlenovou vňaťou. Podávame s varenými zemiakmi.
Kategorie:Minutky | Autor:Pstruh na masle |
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|