|
|
| Ingredience: 1,5 dkg paprikových lusků
1/2 kg cibule
3 feferonky
80 g cukru
sůl
1 dl octu
50 g rajčatového protlaku
1 hovězí nebo vepřová konzerva. Popis přípravy: Papriky, cibuli a feferonky umeleme na masovém mlýnku, přidáme sůl, cukr, ocet a protlak a vaříme 60 minut. Umeleme maso z konzervy a vmícháme do základu. Vaříme 1/4 hodiny a plníme do sklenic. Sterilujeme 30 minut při 80°C.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|