|
|
| Ingredience: Vepřové maso(krkovice) solamyl podravka cibule žampiony červené nakládané fazole feferonky anglická slanina pepř. Popis přípravy: Maso,část slaniny,část žampionů a cibuli napícháme na jehlu,okořeníme a na pánvi opečeme,přikryjeme poklicí a pak asi 7-10 minut podusíme.Potom jehlu vyndáme,na tuk co je v pánvici dáme zbytek nakrájené slaniny,žampiónů a jednu feferonku.Orestujeme,přidáme fazole i s nálevem,to vše znovu orestujeme,dochutíme a na to položíme ty opečené špízy.Přikrejeme poklicí a opět asi 5-10 minut podusíme.Během dušení špízy obracíme.Na talíři špíz přelejeme omáčkou a podáváme s rýží nebo americkými bramborami.
Kategorie:Večeře | Autor:Laďa Čurda |
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|