|
|
Kuracie soté po poľovnícky |
| Ingredience: 150 g kuracie prsia 30 g oravská slanina 30 g šampiňony čerstvé 30 g cibuľa 10 g cesnak 20 g čučoriedkový džem 20 ml červené víno 2 g soľ Popis přípravy: Slaninu nakrájame na jemné kocky, cibuľu na kolieska a šanpiňony na plátky. Na rozpálenom oleji opečieme uvedené suroviny a po chvíli pridáme kuracie mäso nakrájané na rezance. Opekáme až kým sa mäso neprepečie. Pridáme džem, červené víno a celé spoločne povaríme. Ku koncu dosolíme a pridáme na jemno nastrúhaný cesnak.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|