|
|
Hovězí zeleninová polévka-10porcí |
| Ingredience: hovězí přední 500 g
morkové kosti 500 g
pepř celý (tlučený)1 g
nové koření (tlučené) 0.5 g
bobkový list 0.5 g
tymián 0.5 g
zelená petržel 10 g
cibule 200 g
česnek 30 g
celer 75 g
petržel (pastiňák) 50 g
mrkev 150 g
brambory 200 g
rajčata 150g Popis přípravy: Vývar:
Omyté hovězí maso zalejeme studenou vodou a přivedeme do varu. Přidáme část kořenové zeleniny ,koření a sůl- zvolna vaříme 2až 3 hod. Přecedíme a necháme vychladnout.
Polévka:
Sebereme z vychladlého vývaru tuk a podusíme na něm na nudličky nakrájenou zeleninu a cibuli na tenké plátky .Přidáme nakrájené maso na kostičky,brambory na kostičky a vaříme 1/2 hod. Nakonec přidáme na drobno nakrájená rajčata a špetku cukru, sekanou zelenou petrželku (pažitku) ,krátce povaříme a dochutíme tekutým polévkovým kořením nebo glutasolem(již nevařit).
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|