|
|
| Ingredience: Vurst ze směsi hovězího a vepřového
i drůbeží maso můžeš vzít
2-3 větší cibule
10 sladkokyselých nakládaných okurek
8 feferonek naložených či čerstvých
naložená či čerstvá sladká paprika
3-5 bobkových listů
8 - 20 kuliček pepře
4 kuličky nového koření.
1 litr octa
cca dva litry vody Popis přípravy: Vem vurst, zbav jej slupky, podélně rozkroj, do vytvořené škvíry dej cibuli pokrájenou na kolečka či proužky, papriku, feferonku a okurku. Celé dej do zavařovací sklenice, do které vlož cibuli pokrájenou na kolečka, feferonky, 3-5 bobkových listů, 8 - 20 kuliček pepře a 4 kuličky nového koření. Zalej nálevem z octa a odstáté převařené vody. Nech dva dny v chladu stát a podávej s čerstvým chlebem a vychlazeným českým pivem. Jez střídmě, ať jsi zdráv. Servus Matias
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|