|
|
| Ingredience: 500 g sýru nízkotuč.tvarohu nebo Riccotta (pak je hodnota vyšší) 200 g instantní krém na šlehání (Stabilka) 200 g piškotů 100 ml silné kávy 2 kávové lž. rumu asparatam na doslazení 1 kávová lž.kakaa na posypání Popis přípravy: Tvaroh nebo sýr Ricotta dáme do misky, přisypeme asparatam a promícháme. Uvaříme kávu, dáme do ní 2 lžičky rumu a necháme vychladnout. Ušleháme instantní krém a lehce vmícháme k tvarohu. Piškoty namáčíme do kávy s rumem, hned vyndáváme a skládáme do nádoby. Kávu, která nám zbude přidáme do krému. Tvoříme střídavě vrstvu piškotů a vrstvu krému.Navrch posypeme kakaem.
Kategorie:Dezerty | Autor:Kateřina Sýkorová |
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|