|
|
Telecí játra s petrželkou |
| Ingredience: 1 stroužek česneku 2 lžíce oleje špetka pepře 2 lžíce sekané petrželky 2 plátky telecích jater po 150 g 1/4 lžičky soli Popis přípravy: Stroužek česneku oloupejte a přímo jej vymačkejte do oleje.Přidejte pepř a petrželku,zamíchejte.Játra rozložte,osušte pomocí kuchyňského krepového papíru a potřete po obou stranách marinádou z oleje a koření. Na grilovací rošt položte hliníkovou fólii nebo ohnivzdornou nákypovou formu odpovídající velikosti.Maso z obou stran grilujte vždy 4 minuty.Potom teprve osolte.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|