|
|
| Ingredience: 1 kuře drůbeží játra 50g slaniny 1 cibule 2 lžíce másla 2 lžíce oleje 5 žampiónů 1 lžíce hladké mouky sůl pepř Popis přípravy: Očištěné kuře rozdělíme na 4 porce,osolíme a opepříme. Na kastrůlku rozehřejeme máslo,na něm osmahneme nadrobno nakrájenou slaninu a cibuli dozlatova,přidáme připravené porce kuřete,v základu je upečeme po obou stranách,mírně podlijeme vodou a v troubě upečeme doměkka. Měkké porce vyjmeme,šťávu vydusíme na tuk,zaprášíme moukou,po zasmahnutí zalijeme vodou a povaříme na šťávu. Do šťávy přidáme očištěné,na plátky krájené žampióny a na oleji opečená na kousky nakrájená drůbeží játra. Šťávu po dokončení ještě dosolíme. Při podávání přeléváme porce šťávou se žampióny a játry. Vhodná příloha je dušená rýže.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|