|
|
| Ingredience: 250gr. polohrubé mouky
250 gr. cukr krystal
8 vajec
šlehačka
čokoládová poleva hořká
griotka
máslo
olej
voda
půlené broskve
konzervované višně
strouhaná hořká čokoláda Popis přípravy: Upečeme piškot z mouky,cukru,vanilkového cukru .../ postup je stejný jako u piškotového těsta na dorty.Musí být jenom vyšší/ v rovném hlubokém plechu. po vychladnutí nakrájíme na čtverce do kterých vydlabeme jemnou jamku.Tu vylejeme polevou a do teplé této polevy vložíme polovinu broskve jamkou vzhůru.Do jamky vložíme višeň a zalejeme griotkou.poté nastříkáme šlehačkama,bílou a tmavou a celé zalejeme polevou . Na špičku vložíme višeň . Tajemství v cappucinu je to,že do piškotového těsta vysypeme čtyři capuccina instant....
Kategorie:Dezerty | Autor:Václav Tomášek |
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|