|
|
Vývarová anglická polévka |
| Ingredience:
0,5kg mletého hovězího masa
pepř
sůl
1 kostka hovězího bujonu
olej
1
5dcl bílého vína Popis přípravy: V kastrolu lehce na oleji orestujeme mleté maso, zalijeme vodou, přidáme kostu bujonu, opepříme a povaříme. Dle potřeby přidáme sůl. Těsně před dokončením polévky přilijeme víno a již dále nevaříme.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|