|
|
| Ingredience: 1 chlazene nebo rozmrazene kure
1 veka
3 vejce
300 ml mleka
1/8 masla
susenou petrzelovou nat
muskatovy kvet
sul Popis přípravy: Kure osolime a uvarime v papinaku (asi 35 min, aby slo maso dobre od kosti), vykostime a maso nakrajime na mensi kousky. V mlece na kamnech roztavime maslo a do vlazneho rozslehame vejce. Do misy naskladame nakrajenou veku, posolime, pridame trochu muskatoveho kvetu a susenou petrzelovou nat. Toto zalijeme mlekem s maslem a vejci. Nechame veku nasat mleko a promichame. Do vymasteneho pekace, nebo remosky dame vrstvu nadivky. Na ni dame uvarene a nakrajene maso a opet vrstvu nadivky. Dbame na to, aby vsechno maso bylo pod nadivkou. Peceme asi 50 min. az se nam udela zlata kurka. Jako prilohu davame varene brambory.
Kategorie:Drůbež | Autor:Vaclav Druhy |
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|