|
|
| Ingredience: hlávkové zelí kopr kysaná smetana mléko kopr, sůl, pepř, máslo Popis přípravy: Zelí pokrájíme na větší kousky a povaříme do poloměkka v osolené vodě.
Dáme vařit mléko a přidáme povařené okapané zelí.
Na másle zpěníme kopr a se smetanou přidáme k zelí.
Nakonec podle chuti ochutíme solí a pepřem.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|