|
|
| Ingredience: česnek, sůl, mletá nepálivá paprika, kořenová zelenina (mrkem, petržel, celer) 1/2 kg bůčku (pokud mužno bez kostí) Popis přípravy: Bůček opereme a dáme vařit společně s kořenovou zeleninou. Vodu s mírou osolíme. Po uvaření, jej necháme vychladnout, maso upravíme ořezáním na pěknou krychličku a potřeme rozetřeným česnekem ze všech stran. Potom potřeme-poprášíme paprikou. Takto upravené maso obalíme pečlivě do alobalu a uložíme na několik dnů do lednice. Po pěti a více dnech, krájíme na tenké plátky a podáváme s chlebem.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|