|
|
Vitello tonato-telecí v tunákové omáčce |
| Ingredience: 600g teleciho ořechu,750ml suchého vína,celer,1mrkev,1cibule,1bobkový list,2hřebíčky Popis přípravy: s přípravou začínáme den předem.telecí ořech naložíme do vína spolu s celerem,mrkví,pokrájenou cibulí,bobkovým listem a hřebíčkem.za 24hodin přidáme k masu 1lžíci soli,doplníme vodu,aby maso bylo celé ponořené.maso vaříme hodinu na mírném ohni v nezakrytém hrnci a pak ho dáme vychladnout.na omáčku použijeme tunáka ve vlastní štávě z konzervy.necháme ho okapat a rozmixujeme ho spolu se žloutky,kapary-2lžíce,štávou z 1citronu a 2lžíce vinného octa.během mixování přidáváme pomalu olej.nakonec omáčku opepříme,osolíme.touto omáčkou polijeme maso nakrájené na tenoučké plátky a vše necháme 3-4hodiny v lednici.jako přílohu podáváme bílý chléb.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|