|
|
| Ingredience: 4 plátky libového bůčku - asi po 200g sůl čerstvě mletý černý pepř 1 lžíce tuku na smažení 4 nakyslá jablka 4 středně velké cibule Popis přípravy: 1. Omyté a osušené maso osolíme a opepříme. Jablka oloupeme a vykrojíme jadřince, pak nakrájíme na kolečka. 2. Tuk rospustíme v pánvi a z každé strany 3-4 min. opékáme plátky masa. Pak je vyndáme a dáme na teplé místo. 3. Plátky jablek podusíme ve vypečené šťávě. Přidáme cibuli a osmahneme dozlatova. 4. Maso podáváme obložené jablky a cibulí. Příloha : bramborová kaše
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|