|
|
| Ingredience: 2 vajcia, 50 g a 75 g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 40 g hladkej múky, 25 g maizeny, 1 zarovnanú čajovú lyžičku prášku do pečiva, 500 g zaváraných broskýň (alebo iné ovocie), 250 g tvarohu, 250 ml smotany na šľahanie, 1 balíček čírej želatíny v prášku Popis přípravy: Rúru predhrejeme na 200°C (plynová stupeň 3-4). Bielky do tuha vyšľaháme s 50 g prášk. cukru a s 1 vanilkovým cukrom. Po jednom primiešame žĺtky, múku, maizenu a prášok do pečiva. Zľahka premiešame, do vymastenej a vysypanej tortovej formy nalejeme cesto, zarovnáme a pečieme asi 15 min. Necháme vychladnúť. 1/3 broskýň nadrobno nakrájame. Tvaroh dopenista vymiešame s 75 g prášk. cukru a primiešame nakrájané broskyne. Šľahačku vyšľaháme a postupne primiešame k tvarohu. Tvarohovú plnku rovnomerne rozdelíme na piškótové cesto, poukladáme na ňu polovice broskýň a zalejeme želatínou, ktorú pripravíme podľa návodu na obale. Odložíme stuhnúť do ľadničky. Pred podávaním môžeme ozdobiť šľahačkou, plátkami mandlí alebo orechov (mandľami môžeme oblepiť bok torty).
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|