|
|
Telecí játra s petrželkou |
| Ingredience: 1 stroužek česneku 2 lžíce oleje špetka pepře 2lžíce sekané petrželky 2 plátky telecích jater cca po 150g 1/4 lžičky soli Popis přípravy: Stroužek česneku oloupeme a přimo jej vymačkáme do oleje.Přidáme pepř a petrželku,zamícháme.Játra rozložte, osušte pomocí kuchyňského krepového papíru a potřete po obouch stranách marinádou z oleje a koření. Na grilovací rošt položte hliníkovou folii.Maso z obou stran grilujte vždy 4 minuty. Potom teprve osolte.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|