|
|
Pečené zelí (1. varianta – hlávkové) |
| Ingredience: 1,5 kg pokrájeného zelí
3–4 lžíce oleje na plech
sůl
kmín
cibule
40 dkg těstovin
uzený bůček (nebo jiné maso). Popis přípravy: Pokrájené zelí rozložíme na vymaštěný plech, osolíme, pokmínujeme a dáme péci do trouby až po dosažení světle hnědé barvy (±1 hodiny). Během pečení zelí promícháme a přidáme pokrájenou cibuli. K upečenému zelí přimícháme uvařené těstoviny a na kostky pokrájený vypečený bůček s vyškvařeným sádlem.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|