|
|
Kapr smažený ve vinném těstíčku |
| Ingredience: 4 porce kapra
šťáva z limetky
sůl
olej na smažený.
Těstíčko:
2 vejce
3 lžíce bílého vína
100 g polohrubé mouky
lžíce oleje
sůl. Popis přípravy: Očištěné porce kapra osušíme, pokapeme šťávou z limetky a necháme 30 minut odležet v lednici. Opětovně osušíme, osolíme a namočíme do připraveného a několik minut odpočinutého těstíčka a pomalu osmažíme po obou stranách do zlatova.
přílohy:bramborová kaše, vařené brambory nebo hranolky.
Zeleninový salát.
Kategorie:Oběd | Autor:Kazda |
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|