|
|
Vepřové(kuřecí prsa) jako minutka |
| Ingredience: Vepřové libové plátky ne ale z kýty ( kuřecí řízky nebo prsa) slunečnicový olej na smažení cibule tmavá sojová omáčka sůl čtyřbarevný pepř (může být ale jen černý) plnotučná hořčice
Popis přípravy: Maso si trošku naklepeme, posolíme a opepříme. Můžeme zakápnout troškou oleje a necháme v chladnu odležet.(Nemusíme je nakládat, ale je křehčí).
Předem si připravíme cibulku, kterou si nakrájíme hořčici a sojovou omáčku, nebo worcestrovou omáčku.
Na pánvi si rozehřejeme olej, na který vložíme maso a necháme jej po obou stranách orestovat. Poté přidáme mezi maso cibulku, maso zakápneme připravenou omáčkou a stranu s omáčkou obrátíme na olej a druhou stranu masa potřeme hořčicí a opět hořčici otočíme do oleje.
Z oleje, šťávy z masa, omáčky, cibule a hořčice se utvoří velmi chutná šťáva.
Maso nesmíme moc dlouho smažit, neboť by tvrdlo.
PŘÍLOHA:
Bramborové hranolky, nebo chléb a jako obloha čerstvá cibule a hořčice.
Kategorie:Kuře | Autor:Ladislav Pol |
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|