|
|
| Ingredience: 4 menší pstruzi 100g másla sůl 100g hladké mouky 1 lžíce citronové šťávy petrželová nať Popis přípravy: Pstruhy vykucháme s opláchneme,oslíme a lehce obálíme v mouce.Ve větším kastrolu nebo v hlubší pánvi rozehřejeme máslo a pstruhy na něm po obou stránách opečeme dozlatova.Vyjmeme z másla.Přendáme na talíře.do pánve,v níž jsme ryby pekly,hodíme rozsekanou petrželovou nať a zakapeme citronovou štávou.Dobře rozmícháme.Pstruhy podáváme z vařenými brambory.Každou porci polijeme másle z petrželkou,na němž jsme pstruhy připravili.
Kategorie:Oběd | Autor:Roman Takáč |
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|