|
|
Hlávkové zelí dušené s ananasem |
| Ingredience: 60dkg bílého hlávkového zelí
vývar z hovězího masa nebo z vývarové kostky
8dkg másla
2dkg cibule
20dkg kompotovaného ananasu
lžíce citronové šťávy
trochu citronové kůry
1/8 litru bílého vína
sůl a nepatrně cukru. Popis přípravy: Nakrouhané zelí dáme do kastrolu a za občasného podlévání vývarem dusíme (odkryté)téměř do měkka. Drobně nakrájenou cibulku zpěníme na másle,přidáme k ní podušené zelí,nadrobno nakrájený ananas,citronovou šťávu,trochu nastrouhané citronové kůry,přilijeme víno,osolíme,osladíme a znovu podusíme. - Výborná příloha k pečeným bílým klobásám s opékanými brambory. - Pro 6 osob.
Kategorie:Přílohy | Autor:Karasová Anna |
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|