|
|
| Ingredience: 200 g nugátu 100 g tuku Iva 200 ml smetany ke šlehání 100 g hořké a 100 g mléčné čokolády Popis přípravy: Vše rozehřejeme ve vodní lázni, sejmeme s ohně a necháme vychladnout.
Potom hmotu hodně našleháme ručním elektrickým šlehačem, vložíme ji do sáčku s hvězdičkovou trubičkou a na slabě vymaštěný plech nastříkáme špičky. Ozdobíme je lískovým oříškem nebo mandlí a necháme dobře vychladit.
Kategorie:Dezerty | Autor:Libuše Černá |
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|