|
|
Řezy se svíčkové pošírované v červeném víně, omáčka ze zel.a čer. pepře, gratinovaný pórek |
| Ingredience: hovězí svíčková 2000 g
olej stolní 200 g
sůl 30 g
pepř mletý 1 g
paprika mletá sladká 5 g
víno červené 200 ml
olej 50 g
mouka 10 g
pepř 1 g
pepř zelený 1 g
koňak 50 ml
vývar z vepřových kostí 150 g
citronová šťáva 100 ml
mrkev 250 g
květák 250 g
brokolice 250 g
máslo 100 g
cukr 20 g
pórek 500 g
beschamel 100 g
sýr eidamský 300 g
Popis přípravy: Svíčkovou ve dvou kusech okořeníme minutkovou solí a opečeme na
plátu. Pečeme anglickým způsobem.Krvavé tournedos pošírujeme v
červeném víně.Na oleji cognakem flambujeme červený a zelený pepř.
Zasypeme moukou a zalijeme vývarem,ochutíme citr. štávou.
Vařené růžičky květáku a brokoli,soudky z mrkve ohřejeme na másle a
dochutíme trochou cukru.
Lodičky z mladého porku naplníme bechamelem se sýrem a gratinujeme.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|