|
|
Kulajda se zastřenými vejci |
| Ingredience: hovězí kosti
mouka hladká 2 lžíce
máslo 1 lžíce
brambory 5 -
smetana 2 dcl
vejce 5 ks
kopr
ocet
kmín
sůl
Popis přípravy: Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, zalijeme jí studeným
vývarem (1,5 l) a dobře rozšleháme. Vaříme za stálého míchání asi
20 minut, pak přidáme na kostičky nakrájené brambory, osolíme,
okmínujeme a vaříme, až jsou brambory měkké. Polévku ochutíme
usekaným koprem, podle chuti okyselíme octem, zalijeme smetanou
a krátce povaříme. Mezitím všech 5 vajec vyklepneme do mírně
okyselené vařící vody a při mírném varu 5 minut neháme zatuhnout.
Pak je děravou naběračkou vyjmeme, urovnáme na talíře, a
přelijeme horkou polévkou.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|