|
|
| Ingredience: kapr 4 -
slanina anglická 60 g
citronová šťáva 4 -
máslo 40 g
pažitka 2 -
sýr tvrdý 4 -
kečup
Popis přípravy: Opláchnuté, osušené porce kapra osolíme, rozložíme do
porcelánové nebo skleněné misky, pokapeme citronovou šťávou a
necháme v chladu asi 20 minut odležet. Dno pekáčku vyložíme
tenkými plátky slaniny, na ně urovnáme porce kapra, které
poklademe kousky másla, posypeme sekanými zelenými natěmi a
pečeme v troubě asi 25 minut; podle potřeby podlijeme šálkem teplé
vody. Pak pokryjeme porce kapra plátky sýra a krátce zapečeme, až
se sýr trochu roztaví a zrůžoví a ozdobí kečopem.
Příloha: opečené brambory, celerový salát s jablkem.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|