|
|
| Ingredience: kapr 2 kg
žampiony 1 kg
olej 1,5 dcl
sůl
mouka polohrubá 25 dkg
paprika mletá sladká 2 dkg
pepř mletý
Popis přípravy: Houby nakrájíme na větší kousky, podusíme na 1,i dcl oleje,
přidáme podle chuti pepř a vydusíme pod pokličkou zhruba 1/2
hodiny. o sušené porce kapra osolíme a obalíme ve směsi mouky a
papriky. Na pekáč položíme podušené houby a na ně položíme
obalené porce ryby kůží navrch. Velikost pekáče volte takovou, aby
byl rybou úplně naplněný. Pečeme asi půl hodiny, aby se na povrchu
ryby udělala kůrka. Nakonec šťávou pokapeme porce ryb.
Příloha: chléb, brambory, okurka.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|