|
|
Žampionový krém se zeleninovými noky |
| Ingredience: žampiony 1000 g
máslo 200 g
cibule 200 g
sůl 30 g
vývar z vepřových kostí 2500 g
mouka hladká 200 g
víno tokajské 100 g
smetana 100 g
Zeleninové noky :
zelenina kořenová 200 g
veka bílá 100 g
cibule 20 g
strouhanka 80 g
mouka hladká 30 g
sůl 10 g
vejce 2 ks
pažitka 80 g
pepř bílý 1 g
muškátový květ 2 g
Popis přípravy: Na másle restujeme cibuli a žampiony, které jsou drobně nakrájené.
Přidáme mouku, ještě chvíli orestujeme a pak vše zalijeme
vývarem. Ochutíme soli a asi 45 min. povaříme. Potom vše
emulgátorem rozšleháme a napěníme. Polévku ochutíme tokajským
vínem a zjemníme smetanou.
Kořenovou zeleninu (vařenou) drobně rozsekáme a smícháme se
všemi ingrediencemi potřebnými pro přípravu noků. Pomocí dvou
lžic vykrajujeme malé nočky, které vaříme v osolené vodě.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|