|
|
Třeboňský kapr s křenovou pěnou s mladým hráškem |
| Ingredience: kapr 4000 g
olej stolní 100 g
sůl 40 g
máslo 150 g
jalovec 100 g
křen 200 g
citron 555 g
beschamel 400 g
mandle 100 g
hrášek 250 g
mrkev 500 g
brambory 1200 g
listové těsto 500 g
kopr 40 g
Popis přípravy: Vykoštěné filety kapra osolíme a opečeme na oleji. Do základní
rybí omáčky, přidáme nastrouhaný křen, citron a mandle. Na porci
dáváme 2 filety kapra doplněné křenovou omáčkou, bramborové
soudky, karotku, hrášek, fleuronku a snítku kopru.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|