|
|
| Ingredience: pstruh 1000 g
mrkev 50 g
hrášek 50 g
víno bílé 50 g
majonéza 100 g
aspik 200 g
petrželka - nať 10 g
olivy plněné 20 g
Popis přípravy: Uvařeného vykoštěného pstruha smíchejte se zeleninou a
majonézou. Přimíchejte nahřátý aspik a směs nandejte do formiček
a nechte vychladnout. Dejte na několik hodin do lednice ztuhnout.
Při podávání vyklopte z formičky a ozdobte snítkou petrželky.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|