|
|
Pečený kapr na plátu s křenovou pěnou, leštěná karotka, petrželové brambory |
| Ingredience: kapr 3000 g
olej stolní 100 g
jalovec 10 g
máslo 100 g
smetana 200 g
křen 200 g
citronová šťáva 30 g
vývar rybí 400 g
mouka hladká 150 g
mrkev 825 g
máslo 100 g
kopr 13 g
fleuronka 10 ks
brambory 2400 g
Popis přípravy: Porce kapra osolíme a opečeme na oleji. Do základní rybí
omáčky přidáme nastrouhaný křen a citron. Omáčku zjemníme
smetanou. Vařenou mrkev a brambory ohřejeme na másle. Brambory
obalíme v petrželce.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|