|
|
Marinovaná svíčková v bylinkách |
| Ingredience: hovězí svíčková 2500 g
petrželka - nať 150 g
bazalka 150 g
kopr 150 g
šalvěj 150 g
rozmarýn 10 g
olej stolní 500 g
citron 100 g
sůl 20 g
pepř černý
Popis přípravy: Svíčkovou nakrájejte na porce, osolte, opepřete a dejte
marinovat do části oleje, do kterého jste dali čerstvé koření. Potom
na zbývající části oleje maso opečte.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|