|
|
Jehněčí kýta pošírovaná v pivní omáčce, restované brambory, špenátový pudink |
| Ingredience: jehněčí kýta 1800 g
sůl 10 g
pepř černý 1 g
rozmarýn 3 g
olej stolní 150 g
pivo 250 g
máslo moučné 100 g
vývar telecí 100 g
brambory 1000 g
slanina anglická 200 g
cibule 200 g
česnek 50 g
sůl 20 g
pepř černý 2 g
majoránka 2 g
špenát 250 g
mouka hrubá 400 g
vejce 5 ks
sůl 20 g
česnek 50 g
muškátový květ 3 g
olej stolní 100 g
Popis přípravy: Jehněčí kýtu osolíme, okořeníme, a opečeme na oleji. Vývar
zjemníme moučným máslemk a ochutíme pivem. Vařené brambory
na krájíme na plátky. Na slanině opečeme brambory a cibuli,
přidáme česnek, sůl, pepř a majoránku. Špenátový pudink
připravíme z jíšky se špenátem a sněhem z bílků a koření. Pudink
pečeme ve vymazaných a vysypaných formách.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|