|
|
Jablkový závin z taženého těsta |
| Ingredience: mouka hladká 220 g
voda 80 g
ocet 15 g
sůl 5 g
Variace I.
jablka 1300 g
ořechy vlašské 100 g
skořice mletá 10 g
strouhanka 120 g
cukr vanilinový 30 g
rozinky 50 g
máslo 100 g
rum tuzemský 50 g
Variace II.
mák 100 g
jablka 1300 g
skořice mletá 10 g
strouhanka 120 g
máslo 100 g
rozinky 50 g
rum tuzemský 50 g
cukr moučka 50 g
smetana 100 g
Popis přípravy: Těsto je vhodné připravit několik hodin dopředu nebo i den
dopředu.
Jablkový závin připravíme obvyklým způsobem.Pracujeme
opatrně, neboť těsto je slabé a mohlo by se protrhnout.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|