|
|
Hlemýždi smažení v těstíčku PARISIEN |
| Ingredience: hlemýždi 60 ks
mouka polohrubá 75 g
mouka hladká 45 g
vejce 2 ks
olej stolní 200 g
sůl 15 g
Omáčka :
olej stolní 50 g
kečup 300 g
worcester 20 g
Popis přípravy: Hlemýždě osolíme a obalíme v hladké mouce. Poté do mléka
dáme vejce, sůl, polohrubou mouku, a zbytek hladké mouky,
několik kapek oleje a připravíme si těstíčko, ve kterém hlemýždě
namočíme a usmažíme v horkém oleji do zlatova.
Omáčka:
Do oleje vlijeme kečup, ochutíme worchesterem a zlehka
nahřejeme.
Vhodnou přílohou jsou vařené brambůrky.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|