|
|
Hlemýždi na nejlepší francouzský způsob |
| Ingredience: hlemýždi 60 ks
žampiony 100 g
cibule 50 g
žloutek 1 ks
česnek 15 g
sůl 10 g
pepř bílý 1 g
sardelová pasta 20 g
Popis přípravy: Uvedenou dávku hlemýžďů nasekáme nahrubo a vložíme do
mísy. Přidáme nasekané žampiony, jemně nakrájenou cibuli,
česnek, sardelovou pastu, žloutek, sůl, koření, jemně nasekanou
petrželku a strouhanku, vše zpracujeme v nádivku. Jednotlivé ulity
naplníme několika kapkami vína. Poté naplníme nádivkou, kterou
pokapeme máslem a dáme do trouby na 10 - 12 minut zapéci.
Podáváme s nasucho opečeným toastovým chlebem.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|